Voor meer informatieBel:+31 (0) 88-0016432

Inruilen

HP Printer kan de afvoer, inventarisatie, asset registratie en dataverwijdering van uw afgeschreven ICT-apparatuur verzorgen. Hiermee verkleint u de risico’s, verlaagt u de kosten en vermindert u de stress waarmee het verwijderen van apparatuur gepaard gaat. HP Printer garandeert daarbij een marktconforme restwaarde!

Wanneer uw ingeruilde printers niet meer kunnen worden ingezet, dan hergebruiken wij de onderdelen of laten deze recyclen. Op deze manier worden er zo min mogelijk onderdelen weggegooid, wat er toe bijdraagt dat het milieu minder wordt belast. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dus ook voor HP Printer van toepassing. Niet voor niets is onze slogan: print 4 less (money & environmental pollution)!

Aan de hand van aangeleverde specificaties van uw ICT-apparatuur kan HP Printer op voorhand een indicatieve waardering afgeven. Na ontvangst wordt uw apparatuur door ons getest. Op basis van de onderzoeksresultaten stellen wij de definitieve prijs vast. Eventueel defecte en onverkoopbare ICT-apparatuur bieden wij aan bij geregistreerde recyclingbedrijven.

Bel voor meer informatie 088 00 164 32 !